Életmód

Tüneményesek a Kiskunhalason született hármas ikrek

facebook/szepesvári szabolcs
facebook/szepesvári szabolcs
Az anyuka szerint igazi csoda, hogy megszülethettek, ugyanis korábban ő egy endometriózis műtéten esett át.

Egy korábbi endometriózis műtét után adott életet három kislányának a kisszállási Vinacsek Beatrix. Az anyuka és gyermekeik még a kórházban vannak, mindannyian jól érzik magukat, írta a Halas Média.

A császármetszéses szülést és az azt követő ellátást a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház igazi csapatmunkája tette könnyebbé a kismama számára.  Kéri Fanni, Panni és Linett március 30-án született kevéssel 13 óra előtt. Az anyuka szerint igazi csoda, hogy megszülethettek, ugyanis korábban ő egy endometriózis műtéten esett át.

Tulajdonképpen nekem nem nagyon volt választásom, mert annyira előrehaladott volt már ez a betegség nálam, hogy gyakorlatilag sürgősségivel meg kellett, hogy műtsenek, tehát nem volt lehetőségem gondolkodni rajta, hogy szeretném, vagy nem szeretném, viszont ami nyilvánvaló, hogy ezt meg kellett tenni, hogy lehessen a későbbi lombik programnak köszönhetően családunk

– mondta a portálnak Vinacsek Beatrix.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház az SZTE Oktatókórházának főigazgatója is személyesen gratulált a kismamának. A főigazgató elmondta, magas szintű team munka eredménye ez a siker, munkatársai remekül együtt dolgoztak és megfelelő szakmai döntések és beavatkozások történtek, így nagy siker, hogy három ilyen csöppséget tudnak hamarosan hazaengedni a család nagy örömére.

Kéri Panni, Fanni és Linett jelenleg még az inkubátorok melegét élvezik, anyukájuk szerint nagyon szépen gyarapodnak, jó az étvágyuk, így nem is kell rajta csodálkozni, hogy gyakran elnyomja őket az álom.

Kapcsolódó
Tündériek a tokorcsi hármas ikrek
Emili 1460, Adél 2100, Ákos pedig 2600 grammal született két-két perc eltéréssel.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik