Életmód

Történelmet írtak és egyévesek lettek a pusztaföldvári hármas ikrek

Boglárka, Hanna és Nikolett szépen fejlődnek, egészségesek.

A pusztaföldvári, de ma már Orosházán élő Tompa család gyönyörűségei a napokban ünnepelték első születésnapjukat. 1 éves „státuszuk”: Boglárka 8630 gramm és 73 cm, Hanna 8450 gramm és 74 cm, Nikolett 8850 gramm és 73 cm.

ikrek3

Mint KORÁBBAN MEGÍRTUK, a pusztaföldvári – a családot ért nagy öröm idején a Békés megyei faluban élő – Tompáné Varga Nikolett 19 évesen lett anya, egyszerre három gyermek boldog édesanyja, bár a hathetes vizsgálaton „csak” két babáról beszéltek az orvosok. A szülés után a boldog anyuka közösségi oldalán ezt írta:

Az anyaság nem arról szól, miről mondtál le a gyermekedért, hanem arról, mit nyertél azáltal, hogy gyermeked született.

Hanna, Boglárka és Nikolett – akikkel édesapjuk is sokat foglalkozik – nagyon érdeklődőek. Kíváncsiak a világra, az idegen táskájára, noteszére, fényképezőgépére, telefonjára. Niki a domináns, nagyon huncut, mindent kiharcol, néha verekszik. Bogi nyugodt, nem hisztis, kivárja a sorát. Hanna barátkozó típus – írta a beol.hu.

ikrek1

Máig nem okoznak gondot a drágáim – mondta a lapnak az anyuka. – Győzöm mellettük a háztartási munkát, tudok főzni, magamra is odafigyelek. Anyukámtól havonta kétszer kapok szabadnapot. Olyankor a mama elviszi a lányokat, kicsit kikapcsolódhatok.

Miért írtak történelmet?

A helyiek emlékezete szerint a Békés megyei falu újabb kori történetében nem volt példa arra, hogy hármas ikrek születtek volna valamelyik családban. 2015. október 31-én megtörtént ez, amikor a szegedi klinikán megszületett a pusztaföldvári Tompa család három gyönyörű és egészséges babája, Boglárka, Hanna és Nikolett.

Kedves csöppségek! Kicsit megkésve, de annál boldogabb születésnapot kívánunk.

Kapcsolódó cikk: Hármas ikreket hozott a Jézuska Miskolcra

Fotók: Facebook/ Tompáné Varga Nikolett

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik