Életmód

Felrobbanthatja a netet a kecskeméti anyukák tánca

Tóth Enikő
Tóth Enikő
A baba-mama párosok több, jól begyakorolt koreográfiával készültek.

Néhány napja példaértékű megmozdulásnak lehettek részesei  a Kecskeméten élők.  A Maminbaba kecskeméti tagjai édesanyák magukra rögzített gyermekeikkel adták elő színes tánckoreografáikat – írta a Hiros oldala. A Születésünnephez kapcsolódó megmozduláson évről-évre egyre több hordozós anyuka és gyermeke vesz részt.

Ritmusos zene, anyukák és gyermekeik, mindenféle babahordozó és egy nagy adag jókedv. Ez kellett ahhoz a szórakoztató főtéri forgataghoz, amivel a Maminbaba hordozós latin fitness tagjai lepték meg a kecskemétieket.

A főtéri forgatagon és a Maminbaba foglalkozásokon is évről évre nő a csapatlétszám. A flashmobon az anyukák mellett apukák is részt vehettek, hiszen a hordozást és a latin tánclépéseket bárki könnyen tudta követni.

Adorján Liza szervező, Maminbaba oktató, hordozási tanácsadó hangsúlyozta:

Nagyon fontos a megfelelő hordozó eszköz. Amellett, hogy oktató is vagyok, hordozási tanácsadóként is dolgozom, így mindig az anatómiailag megfelelő hordozó eszközt javasoljuk és használjuk az órákon.

A baba-mama párosok több, jól begyakorolt koreográfiával készültek, amelyek nemcsak a saját, de a járókelők arcára is mosolyt csaltak. A közel háromnegyed órás megmozdulásnak és a foglalkozásoknak jelentős közösségépítő ereje is van a kardioedzés mellett. Csatlakozni akár már terhesen is lehet.

A Születésünnep rendezvényei május 20-ig tartanak.

Ízelítő a flashmobról

Kapcsolódó
Táncoltak a tűzoltók Hevestől Borsodig
A tűzoltók is válaszoltak a Jerusalema tánckihívásra, az Egri várban és a Parlamentnél is táncoltak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik