Életmód

Egymillió forint belépési díjért toboroznak horgászokat Balatonkenesén

Facebook / Balatonkenesei Horgász Egyesület
Facebook / Balatonkenesei Horgász Egyesület
Plusz 53 ezer forint az éves tagdíj.

A Balatonkenesei Horgász Egyesület tagfelvételt hirdet – írta közösségi oldalán a szervezet.

Az egyesület területe a Balatoni Halgazdálkodás rendszeres telepítési pontja, de ennek ismeretében is magas árat szabtak az újonnan belépő horgászoknak.

A sporthorgászokat Balatonkenesén családias hangulatú, jól felszerelt és biztonságos kikötővel csábítják. A minden irányból hullám védett, zárt kikötőben kikötőmester dolgozik, a terület kamerarendszerrel és WIFI hálózattal felszerelt. A régi kikötőt elbontották, a területet kikotortatták és gondozásmentes, új bejárókat építtetek.

Facebook / Balatonkenesei Horgász Egyesület

Elhelyezkedésének köszönhetően a balatonkenesei kikötő kiváló horgászati lehetőséget biztosít a békés- és a ragadozóhalakra.

A kőgáttól nem kell messzire csónakázni, hiszen mintegy 10 méterrel beljebb már 2,5-3 méter mély a víz, ahol a kagylópadok és a hínár mezők ideális haltartók.

Az éves díjak összege 53 000 forint, de a belépési díj tartalmazza a kikötő-átépítés hozzájárulást is, amely összesen 1 025 000 forint.

A jelentkezéseket az egyesulet@bkeneseihe.hu e-mal címre várják, valamint telefonon is kérhető felvilágosítás a +36303964497-as telefonszámon.

Kapcsolódó
Pontyóriás akadt horogra a Balatonnál
A horgászok halas-epres csalit alkalmaztak, ami tökéletes választás alacsony vízhőmérsékletben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik