Életmód

1,2 millió napraforgóval ajándékozta meg feleségét a házassági évfordulóra

youtube
youtube
Nem is lehetett volna tökéletesebb évfordulós ajándék egy félévszádos együttlét megünneplésére.

Vajon milyen különleges ajándékot lehet adni egy 50. házassági évfordulóra? Ezt a kérdést tette fel magának Lee Wilson, kansasi farmer az évfordulójuk közeledtével. Feleségével, Reneevel a gimnáziumban ismerkedtek meg, de nem randevúzhattak még egy ideig, mert a törvény akkoriban ezt csak 16 év felett engedte.   Amint eljött a születésnapja, Lee felhívta Reneet. Első randevújuk egy görkorcsolyapartin volt, és azóta is együtt vannak! Visszagondolva több évtizedes szerelmükre, Lee tudta, hogy valami különlegeset kell tennie.

Végül kitalálta: többhektárnyi területet tervezett virágba borítani. A Kansas állambeli Pratt közelében lévő többhektáros földjén a farmer és fia titokban napraforgómagot ültetett el idén tavasszal, és bíztak benne, hogy a szeretet hatalmas virágáldással ajándékozza őket, és kiváltképp szeretett feleségét.

Sokat gondolkodtam rajta, de miután kedvenc virága mindig a napraforgó volt, így tudtam, hogy ennél nagyobb meglepetés nem lehet számára.

– mondta Lee.

Úgy gondoltam, hogy ez a napraforgó ültetésének éve, ezért ültettem be az egész birtokot. Természetesen csak napraforgóval.

Lee a fiuk segítségével május óta titokban gondozták a beültetett területet, és most az augusztus 10-i évfordulójuk  heteiben körülbelül 1,2 millió napraforgó virágzik majd, csak Renee számára.

Kapcsolódó
Napraforgók segíthetnek a napelemek beállításában
A napraforgók megfigyelése alapján módosulhat a napelemtáblák tájolása Magyarországon,
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik