Életmód

Mindig készen áll, mindig tökéletes, mindig tiszta és biztonságos!

Krups
Krups
Az új Krups Evidence ECO teljesen automata otthoni kávéfőző az első ökológiailag tervezett alternatíva a kávégépek között mindazok számára, akik tiszta lelkiismerettel szeretnék elfogyasztani kedvenc kávéjukat. Kíméli a környezetet a készülék gyártásától kezdve minden csepp kávéig, amit otthon készít.

Krups Evidence ECO: a jövő azoké, akik gondolnak rá

A KRUPS EVIDENCE ECO (EA897) teljesen automata kávéfőzőt kávé ínyencek számára tervezték, akik tökéletes kávéra vágynak a ristrettótól a cappuccinón át a latte macchiato-ig a környezetvédelemre tekintettel. Már csak a csomagolást megnézve látható, hogy ez a kávéfőző valóban környezetbarát. A KRUPS EVIDENCE ECO 62%-ban újrahasznosított anyagokból készül, és maga akár 90%-ban újrahasznosítható. Gyártása során a lehető legkevesebb alkatrészt használják fel, és azok, amelyekből készül, rendkívül ellenállóak, így hosszú ideig képesek ellátni funkciójukat. A szabadalmaztatott Quattro Force technológiának köszönhetően úgy érezheti magát, mintha egy tapasztalt baristája lenne otthon, aki pontosan az Ön kívánsága szerint készíti el a kávét – megfelelő aroma, tökéletes íz, bársonyos tejhab és a fellegekben érzi magát! A kávéfőző pároknak vagy akár nagyobb vendégség esetében is alkalmas, egy gombnyomással akár két cappuccinót is készíthet egyszerre.

KRUPS Evidence Eco: Maximális kávéíz, csökkentett környezetterhelés

A KRUPS Evidence Eco automata kávéfőző a kompromisszumok nélküli kiváló minőségű és ízű kávé, és a természethez való környezettudatos hozzáállás tökéletes kombinációját testesíti meg.

Krups

Kiváló minőség és tökéletes biztonság –  ez jellemzi a KRUPS INTUITION Preference, Preference+ és KRUPS EVIDENCE sorozat minden teljesen automatikus kávéfőzőjét a független és világhírű TÜV Rheinland tanúsítványa szerint.  A tanúsítvány kimondja, hogy a tesztelt termékek mikrobiológiailag kifogástalanok a zárt kialakításnak és az innovatív technológiának köszönhetően.

A KRUPS teljesen automata kávéfőzői egyet jelentenek a tökéletes csésze kávéval és a könnyű kezelhetőséggel és karbantartással. Egy hétköznapi felhasználó szempontjából a KRUPS technológiák egyedülállóak abban, hogy a kávéfőző kézi tisztításának szükségessége minimális. A kávéfőzők mindig tisztán  és higiénikusan üzemelnek, használatuk pedig nagyon egyszerű és kényelmes. “Ezért döntöttünk úgy, hogy a KRUPS kávéfőzőket a TÜV Rheinland német tanúsító testülete által végzett magas színvonalú laboratóriumi minőségvizsgálatoknak vetjük alá” – mondta Kateřina Holíková, a KRUPS közép-európai márkamenedzsere.

Krups

Egy nemrégiben készült fogyasztói felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 88%-a szeretné, ha a gyártó állításait egy független testület, például a TÜV Rheinland ellenőrizné és minősítené. A KRUPS márka tanúsítványának megszerzésének folyamata 2021-ben kezdődött,  ez év júniusában zárult le, és a megszerzett TÜV tanúsítvány  szerint  a KRUPS márkanév a termékek minőségét, biztonságát és könnyű használatát garantálja. A felhasználók által leginkább kedvelt terméktulajdonságok az öntisztító funkció, az intuitív használat és a klasszikus, formatervezett megjelenés.  A KRUPS kávéfőzők öntisztítása minden csésze után automatikusan megtörténik, és garantálja, hogy a kávé minősége mindig a legmagasabb legyen, nem csak a higiénia szempontjából. A kávé, valamint a tej romlandó alapanyagok, ezért a megfelelő tisztítás nagyon fontos a kávéfőzők tökéletes működéséhez. A KRUPS kávéfőzők használata nagyon kényelmes és biztonságos az öntisztító funkciónak köszönhetően.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik