Életmód

„Kérjük az érdeklődőket, hogy most ne jöjjenek felénk” – Eta néninek idén nem lesz karácsonyi csodaháza

Az elmúlt évekre visszatekintve ilyenkor már javában zajlik a készülődés Eta néni háza táján. Sajnos, és ezt még leírni is fájó, ez ebben az évben nincs így

– olvasható a dabasi Eta néni Facebook-oldalán közzétett posztban.

Mint ismert, Kajdácsi Józsefné 10 éve az unokáinak kezdte el kidekorálni a portát, öt éve pedig már turistalátványosság lett a csodaházból. Ugyan a Covid időszakban volt egy év kényszerpihenő, amikor nem ragyogtak az égők, az energiaválság kirobbanásának évében újra meg lehetett csodálni a fényárban úszó házat.

Most viszont, mint a bejegyzésben olvasható, nem szorgoskodik senki, nem jön össze család és jó barát, most csak a csend, ami uralkodik.

A 2023-as év nem hozott túl sok jót számunkra, ezért úgy döntött a család, hogy ezt a karácsonyt, ezt az ünnepet együtt, egymásra figyelve szeretetben szeretnénk megélni. 2023-ban Eta néni házának kapuja zárva marad, és a megszokott fénydekoráció sem lesz látható. Kérjük az érdeklődőket, hogy most ne jöjjenek felénk

– írták.

Megjegyezték, pozitívan és reményekkel teli szívvel tekintenek előre, hiszik, hogy még sok látogatót köszönthet a jövőben a kis dabasi porta.

Kapcsolódó
Egy igaz történet üzenete: karácsony csodáját létrehozzuk, nem pedig vásárolunk
A szívszorító kisfilm egy egyedülálló apa történetét meséli el.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik