Életmód

Eladó a Balaton békebeli oázisa

Facebook / Kövesd a Mucit
Facebook / Kövesd a Mucit

Az érdeklődőtől függően eladóvá vagy kiadóvá vált a méltán híres, bringások által nagyon kedvelt balatoni foodtruck udvar, az aszófői Kövesd a Mucit, szúrta ki egy csoportban a Hello Vidék.

A hirdetésben a jelenleg tulajdonosok azt írták,

bírod a Bringásokat, és csinálnál egy laza helyet a Balatonnál, de nem tudod hogy fogj hozzá? Mi kiszállnánk, úgyhogy most jött el a te időd. Átadnánk a 3 szezon alatt a bringások és a fürediek között kult hellyé vált Mucit (amit persze becézhetsz máshogy is), hogy valaki olyan csinálja, akinek van rá kapacitása.

Leírták, a gyönyörű parkosított nyári vendéglátóhelyet Balatonfüredtől 5 percnyire a balatoni bringaút és a 71-es út közé ékelve alkották meg rengeteg munkával. A békebeli oázis nyári konyhája nem csak a balatoni gasztroszíntéren, de országosan is unikálisnak számít.

Hogy miért döntöttek az eladás mellett, arról csak annyit írtak: „bár fáj a szívünk de személyes okok miatt búcsúznunk kell.”

Kapcsolódó
Videón, ahogy egy különleges ködfal suhan át a Balatonon
Az úgynevezett áramlási köd alig egy órát élt, de jelentősen lecsökkentette a látótávolságot, ez a jelenség okozott tömegkarambolt február 25-én az M7-es autópályán.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik