Kertünk-Portánk

A világ legfurább, de legszerethetőbb háza ma is a Flinstones ház

Ki az, aki még nem látott legalább egy epizódot a Flintstones család mindennapjairól? Eredeti karaktereivel méltán az  egyik  leghíresebb rajzfilmek egyike.

De ki gondolta volna, hogy a „kőlakások” valaha is versenyezni tudnak a modern, minimalista rezidenciákkal, és hogy ennyire kedveltek lesznek?

A ház az ismert amerikai televíziós legenda, a 2012-ben elhunyt Dick Clarke tulajdona volt, de mára már új gazdára lelt, miután Clarck özvegye két év után, az eredetileg meghirdetett, 3.5 milliós dollár feléért, 1.778 millió dolláért sikerrel eladta. -írja a La curbed. A Malibuban található bámulatos  ház pazar, panorámás kilátást nyújt a Csendes-óceánra,  a Boney-hegységre és Los Angelesre. Úgy tűnik mintha a kőkorszak modern változata valósult volna meg a házban. A lenyűgöző, természetes anyagokból készült, szabálytalan alakú, girbe-gurba a falak, a bútorok, és egyáltalán a barlang-szerű belső terek, na és a két magával ragadó fürdőszoba sokunknak álma, és vitathatatlan, hogy bármelyikünk mesés örömét lelné benne.

flintstones-house-dick-clark-11

Flintstones-home-Malibu-1

Flintstones-home-Malibu-4

Flintstones-home-Malibu-5

Flintstones-home-Malibu-7

Flintstones-home-Malibu-6

Flintstones-home-Malibu-8

Flintstones-home-Malibu-9

Flintstones-home-Malibu-10

Flintstones-home-Malibu-11

Flintstones-home-Malibu-12

Flintstones-home-Malibu-13

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik