Kertünk-Portánk

Napokon belül elkészül az ország legnagyobb virtuális közösségi kertje

A PlantTogether negyedik alkalommal, idén 2018. március 24. és július 8. között rendezi meg plantfie-készítő fotópályázatát, melynek egyik célja, hogy elkészítsék az ország legnagyobb virtuális közösségi kertjét.

Ingyen oszt vetőmagot és palántaföldet a budapesti bölcsész lány
Március 25-én harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon az online közös magültetést.

Mi az a plantfie?

A magunk által nevelt növénnyel készült közös selfie, mondta el Bajzák Anna, a PlantTogether megálmodója a Sokszínű Vidéknek.

A kép lehet bàtor, harsàny, szégyenlős, kreatív, klasszikus, csoportos, kiskutyás, csajozós, paprikàs, pasizós, gyerekes, fűszeres, kócos, ökörködő, gasztrobolond, unott, büszke vagy bàrmilyen! 

A pályázatra bárki nevezhet, aki növényt nevel.

GYIK-posztTöbben kérdeztétek, hogy:Lehet-e szobanövénnyel fotózkodni?Most akkor meddig is tart a pályázat?Lehet-e…

Közzétette: PlantTogether – 2018. július 5., csütörtök

 

Aki részt vett a márciusi vagy áprilisi közös magvetésen, és hivatalosan regisztrált, annak 2 darab plantfie-vel van lehetősége nevezni. Aki a magvetéseket követően csatlakozott a PlantTogether közösségéhez, csak egy darab plantfie-vel vehet részt a versenyben.

Egy magocska csodàlatos élete – bónusz kategória: Készítsd el növénynaplódat egy kollázson! A kategóriában nevezők oklevélben részesülnek a díjátadón.
A beküldők között kisorsolásra kerül egy 10 növényből álló magcsomag, különdíjat pedig a Mágikus kert floráriumok ad át a kedvencének.

Egy pályázó mindkét kategóriában indulhat.

Közzétette: PlantTogether – 2018. május 13., vasárnap

Hogy kell nevezni?

Válaszd ki a számodra legkedvesebb plantfie-t vagy készítsd el a fotókollázst, adj neki címet és küldd el a planttogetherisfun@gmail.com-ra.

A tárgy: Nevezés 2018.

Az első 100 beküldő plantfieje kiállításra kerül a Fotó Mráz jóvoltából. A folyamatosan bővülő, zöld nyereményeket ide kattintva megtalálod.

A beérkezési határidő: 2018. július 8. éjfél. Sorsolás, díjátadó, örömünnep és a virtuális kert fotókiállítása júliusban lesz, ennek szervezése folyamatban van.

Találd meg a Duna szívét!

Július 8-án – csatlakozva a WWF Magyarország Nagy Ugrás nevű eseményéhez – 9 és 14 óra között a PlantTogether szív alakú kavicsokkal vár az őstermelői piacon.

A megmozdulás arra buzdít, hogy az ajándékba talált-kapott kavicsot három órakor dobd a Dunába kifejezve, hogy szereted, tiszteled, becsülöd élővizeinket!

PlantTogether

A program után a megmaradt kavicsokat egy – egyelőre szupertitkos – fogja szétszórni Bajzák Anna azoknak, akik nyaralás vagy egyéb okok miatt lemaradnak a vasárnapi akcióról.

A helyszínen velem lesz a tavalyi év plantfiekészítő fotópályázatának minigalériája, a virtuális közösségi kert fotói, a standot így könnyű lesz felismerni a standomat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik