Kertünk-Portánk

Már tengerparti strand is lehet a kertünkben

Egy tengerparti nyaralás páratlanul szép élmény mindenkinek, és bár semmivel nem pótolható, egy falatnyi utánzatra már van lehetőség saját kertünkben is.

A tengerparti nyaralás izgalmai sokak számára ismertek: alapos tervezés és aprólékos készülődés. A bőröndben ott kell, hogy legyen a törölközőtől a fürdőruhán  át a napvédőkrémig, sok-sok apróság. És persze előfordul, hogy a leggondosabb odafigyelés mellett is otthon marad valami, ami kellemetlen perceket tud okozni. Valljuk meg, hogy ha nem a tengerparton élünk, akkor ezekre a helyzetekre fel kell készülnünk.

Persze bárhogyan is kuszálódnak időnként a dolgok, egy biztos, alig várjuk ezeket a nyaralásokat.

Talán éppen a tengerparti élmények adták az alapötletet Eric Whitenak, aki megálmodta a kerti tengerpartot. Cége, a  Louisianában lévő Zydeco Construction ma már bárki portáján megvalósítja a mesterséges oázist.

Fotó: Zydeco Construction

Évekig gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne egy kerti tavat tengerparti paradicsommá változtatni?

Míg a legtöbb cég kerti tavak építésével és megvalósításával foglakozik, addig White csapat minden kertbe egyedi tengerpartot varázsol.

Rengeteget kutattam a témában, sokat tanulmányoztam a lehetőségeket, végül munkáim közben kísérleteztem ki a végleges megoldást. Talán sokaknak jó hír, hogy a kerti beach ugyanolyan költséggel készíthető el, mint egy kerti tó.

Fotó: Zydeco Construction

Via/House Beautiful

Kerti tó vagy medence? 8 meggyőző érv a természet oázisa mellett
Tó és medence egyben, mindez csakis természetesen.
Olvasói sztorik