Kertünk-Portánk

Ahol majdnem olyan jó a kutyának, mint otthon

Szenvedélyük a kutya, szeretik őket, és úgy bánnak a hozzájuk érkező vendég kutyusokkal, mint a sajátjaikkal. A sokéves kutyatartói tapasztalat után megnyitott kutyapanziók sorát tovább bővíti a Dogmopolite, mely december 1-én Szigetszentmiklóson nyitja meg kapuit. Mottójuk: náluk majdnem olyan jó a kutyusnak, mint otthon.

Fotó: Dogmopolite

A panzióik nyújtotta biztonságot és maximális kutyakiszolgálást a dolgozó emberek és az utazók is gyakran igénybe veszik rendszeresen vagy alkalmanként.

Szigetszentmiklósi panziónk a legnagyobb lesz, így fűtött-hűtött beltéri elhelyezéssel, játszó- és alvóterekkel, recepcióval, kozmetikával mintegy 150 kutyát tudunk majd kényelmesen elhelyezni itt

– mondta el a Sokszínű Vidéknek Gárdos Péter ügyvezető.

Fotó: Dogmopolite

A legtöbb kutyus nagyon hamar beilleszkedik. A szocializáció, összeengedés gondosan megtervezett forgatókönyv alapján zajlik náluk, ennek tempója, mértéke a kutyától függ. Van olyan vendég kutyus, akinek egy-két nap is kell, hogy feloldódjon, beilleszkedjen a csapatba, mások barátkozóbbak. Nagyon ritka az, hogy a kutyus a panzióztatás teljes időhossza alatt visszahúzódó, magának való maradna. A kutyagondozók minden esetben családtagokként bánnak velük.

Egy tipikus nap játékkal, mozgással, pihenéssel telik a kis kedvenceknek. Van trambulin, rengeteg játszótéri játék, futópad, csúszdák, fellépők, nyáron pedig fürdenek, slagozunk velük.  A kollégák szakavatott kutyatartók, kiképzők, állatorvosi asszisztensek vagy egyéb, a szakmához fűződő végzettséggel rendelkező személyek, akik a négylábúak kényelme, játéka és üdültetése mellett a kutyusok egészségügyi és tartással kapcsolatos teendőihez is jól értenek, hisz a szükséges szakmai ismeretek birtokában vannak

– fűzte hozzá a tulajdonos.

Galéria
Fotó: Dogmopolite

Elsődleges céljuk, hogy a lehető legmegfelelőbb gondozást biztosítsák a kis kedvencek számára. A közvetlen visszajelzések a két- és négylábú ügyfelek elégedettségét mutatják: nagyon büszkék a sok mosolyra és a farkcsóválásokra.

Kiemelt kép: Dogmopolite

Kutyajogosítványhoz kötnék az ebtartást az állatvédők
Október 4-e az Állatok Világnapja. Gondolatok a felelős állattartásról.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik