Kertünk-Portánk

Hódító útjára indult a mini kerti grillsütő

A magyar konyha is hódol az újdonság előtt.

Ezek a japánok nagyon tudnak egyet s mást: például karatézni, kis virágokat nevelni. Meg ezek szerint kis tűzhelyeket és a kerti grilleket építeni, amelyekben tényleg lehet sütni, grillezni, nem is akárhogy.

A Magyar Konyha által felfedezett és ajánlott videók látványnak sem rosszak, az ízeket pedig ki kell próbálni.

Amikor tényleg begyújtották és a két nagyobbacska guppit megsütötték, az már tényleg durva volt

– írja a magyar gasztrooldal, amely még nem látott ilyent. Ráadásul a csirkecomb is szépen megsült:

Kiemelt kép: YouTube

Tanyasi őstermelőnek állt a világbajnok séf
Piacra nem jár, nem is hirdeti magát, szájról szájra terjed jó híre.
Olvasói sztorik