Kertünk-Portánk

Kisorsolják a 160 millió forintot érő toszkán villát

Nem sűrűn adatik meg a lehetőség az emberek előtt, hogy házat nyerjenek, pláne nem, ha egy gyönyörű, bebútorozott toszkán villáról beszélünk, de egy nagyvonalú házaspárnak köszönhetően most valaki álma valóra válhat, írja a House Beautiful.

A lap cikke szerint Jon és Annmarie Nurse tombolán sorsolja ki négy hálószobás, három fürdőszobás üdülőjét a Toszkána területén található Garfagnana településén.

Ugyan a ház értéke 400 ezer font, átszámítva közel 160 millió forint, az érdeklődők ennél jóval olcsóbban próbálhatnak majd szerencsét. A tombolák ára egységesen 25 font, körülbelül 10 ezer forint, amit a pár által létrehozott honlapon lehet megvásárolni.

Fotó: Jon Nurse

Jon és Annmarie Nurse 11 éve vásárolták meg az ingatlant, és közel nyolc évet töltöttek el annak renoválásával. A koronavírus-járvány miatt ők is hónapokat töltöttek otthonukba zárva, ekkor jött az ötlet, hogy tombolán sorsolják ki a házat.

Sok rossz hírt hallottunk emberekről, akik szenvedtek ebben az időszakban, ezért arra gondoltunk, hogy megpróbálunk valami jót cselekedni. És csak a birtokunk van, amit felajánlhatunk

– magyarázta Jon.

A házhoz tartozik egy medence és egy kültéri étkező, a hatalmas kertben pedig rengeteg gyümölcsfa terem.

Az ajánlatot még kedvezőbbé teszi, hogy a pár átvállalja az összes adminisztrációs és az ingatlan vásárlásával kapcsolatos költséget is. Mi több, fedeznek két repülőjegyet, két napi autókölcsönzést és két éjszakát egy közeli szállodában.

Fotó: Jon Nurse

És még egy nyomós érv, amiért érdemes benevezni: Jon elmondása szerint a beérkezett összegből 50 ezer fontot felajánlanak a The Children’s Society nevű brit jótékonysági szervezetnek.

Tombolákat 2021. január 29-ig lehet vásárolni a hivatalos honlapon, de vigyázat, maximum húszezer jegyet adnak el, ennél többen nem vehetnek részt a játékban, tehát érdemes sietni.

A magyar nő, aki egy faluban él Andrea Bocellivel
A település egyetlen magyar lakosa, Viki, aki többször is találkozott már a híres tenorral.

Kiemelt kép: Jon Nurse

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik