Mozaik

Nincs most népszerűbb a borfürdőnél Japánban

A felkelő nap országában gyakran történnek meghökkentő, de mindenképpen érdekes dolgok.

A legutóbbi történetesen az, hogy gyémántokkal díszített csokoládétorta is kapható a Valentin-napi édességek között, mely átszámítva 34,4 millió forintba kerül.

Fotó: Yunessun Spa Resort
Fotó: Yunessun Spa Resort

A hírek között böngészve találtunk rá a felkelő nap országának legújabb őrületére, a borfürdőre. Európában ugyan már az 1990-es évek elején találkozhattunk ilyennel Franciaországban, Japánt most érte el a különleges hangulatú fürdőzés szele, mely óriási népszerűségnek örvend.

A Yunessun Spa Resort csalogatja különleges szolgáltatásával a vendégeket, akik szinte egymásnak adják a kilincset a nemrégiben nyitott kültéri és a már korábban működő beltéri borfürdőben.

Fotó: Yunessun Spa Resort
Fotó: Yunessun Spa Resort

Ha Kleopátra, Egyiptom királynője is imádta ezt, miért ne tehetnénk meg mis is – hangoztatják a japánok.

Animátorok is gondoskodnak a felhőtlen hangulatról, melynek során akár fürdővizet is nyelhet az emberfia, hiszen attól jobb lesz a hangulata, de pohárba is töltenek folyamatosan – nyilván addig, amíg a vendég szervezete bírja az alkoholt. Közben tájékoztató előadásokat is tartanak a borfürdő áldásos hatásáról.

A medencében folyamatosan keringetik a vörös folyadékot és frissítik azt borral. Állítják, hogy a borfürdő fiatalít, és jótékony hatással bír a bőrre.

Hangulata mindenképp van a népszerű kikapcsolódásnak. Íme:

Olvasói sztorik