Mozaik

Bámulatos természetfilmet vetítenek, most jótékonysági céllal

Szövetség a természettel: ez az üzenete az április 14-én a mozikba kerülő Évszakok című lenyűgöző természetfilmnek.

A filmet a Vándormadarak alkotói, az Oscar-jelölt Jacques Perrin és Jacques Cluzaud rendeztek. Az Évszakok nézői április 6-13. között országosan hat, premier előtti, jótékonysági vetítésen természetvédelmi programokat támogathatnak a mozijegy árával. A jótékonysági vetítések előtt a támogatott programokat rövid előadás keretében ismertetik.

Az Évszakok Európa élővilágának változását mutatja be az elmúlt húszezer évben, a jégkorszak végétől napjainkig

.A film 40 millió dollárból készült, így ez a valaha forgatott legnagyobb költségvetésű természetfilm. A fantasztikus látványvilágú és szívmelengető ismeretterjesztő alkotás igazi családi program, üzenete miatt pedig ajánlja a WWF Magyarország, a Magyar Természetjáró Szövetség, illetve a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is.

Szövetség a természettel: ez az üzenete az április 14-én a mozikba kerülő Évszakok című lenyűgöző természetfilmnek.

A hazai forgalmazó, a Mozinet Kft. szeretné tovább vinni a film üzenetét, ezért 2016. április 7-13. között az alábbi hat, premier előtti jótékonysági vetítésen természetvédelmi programokat támogathatnak a nézők a mozijegy árával.

Premier előtti jótékonysági filmvetítések

 

Pécs, Apolló mozi, 2016. április 7., csütörtök, 16:00 h

A mozijegy vásárlással a nézők a WWF Ó-Dráva rekonstrukcióját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos ritka faj élőhelyét.

Szombathely, AGORA-Savaria mozi, 2016. április 7., csütörtök, 18:00 h

A mozijegy vásárlással a nézők a Kámoni Arborétumot támogatják. A film előtt az arborétum szakértője mesél a gyerekeknek szánt élmény-ösvény kialakításáról

Szeged, Belvárosi mozi: 2016. április 9., szombat, 14:00 h 

A vetítéssel a nézők a WWF Tiszatarjáni programját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos faj természetes élőhelyét

Kaposvár, Szivárvány Kutúrpalota: 2016. április 11., hétfő, 17:00 h

A nézők a Petesmalmi Vidraparkot támogatják. A film előtt a vidrapark szakértője mesél a park lakóiról és lakóhelyük fenntartásáról

Debrecen, Apolló mozi: 2016. április 13., szerda, 17:45 h

A vetítéssel a nézők a WWF Tiszatarjáni programját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos faj természetes élőhelyét.

Forrás: Életszépítők

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik