Mozaik

Ollie a kemény fagyban is hűségesen várta gazdáit, akik költözéskor az utcára tették

Egy költözés, amit a család kutyája viselt a legrosszabbul.

Sajnos az alábbi példa is bizonyítja, hogy vannak, akik a költözést szó szerint totális nagy- illetve eltakarítással azonosítják.

A történet főszereplője Ollie, a kutya, akit nem vitték magával gazdái, mikor elköltöztek. A dobozokkal, lommal, szeméttel együtt szívtelenül az út szélén hagyták. A kutya talán fel sem fogta mi történt, mert végtelen elkeseredett pofival ült a kupac tetején, és talán abban reménykedett, hogy családja visszajön érte.

Ollie a kemény fagyban is hűségesen várta gazdáit, akik költözéskor az utcára tették 1

A  kitett eb életét egy Terri Looby nevű önkéntes mentette meg. A férfi a Detroit Animal Welfare Group (DAWG) állatmentő csapat tagja. Őket értesítette a kutyáról egy szemtanú.

Ollie a kemény fagyban is hűségesen várta gazdáit, akik költözéskor az utcára tették 2

Miután hideg idő volt, és a kutya nem volt hajlandó mozdulni a helyéről, így gyorsan kellet cselekedni.  Az állatkórházban derült ki, hogy Ollie combcsontja eltört, így tehát egy műtét is várt szegény állatra.

Mára már jól van, és nagyon várja, hogy meglelje szerető családját, hiszen Ollie végtelenül kedves és barátságos kutya. Jobbulást és jó gazdis életet kívánunk, mert mi tudjuk, hogy nincs hálásabb egy örökbefogadott kutyánál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik