Mozaik

Évekkel ezelőtt lasagnét talált a bokor alatt, azóta visszajár oda egy kutyus

Főhősünknek jó oka van rá, hogy minden alkalommal, amikor gazdájával elhaladnak a temető mellett, megáll az egyik bokornál és alaposan körbeszaglássza. Bár semmiben nem néz ki másként, mint a többi, Devo azt hiszi, hogy a növény ingyen tésztát terem.

Nos, ez sajnos csak egyszer történt meg, még évekkel ezelőtt, de a kutyus azóta is bizakodóan közelíti meg.

Twitter

Az talán már sosem derül ki, hogy miként került egy temető bokra alá a lasagne, de az ebet ez érdekli a legkevésbé. Kitartó és hisz benne, hogy a földöntúli csoda megismétlődhet.

Tudja, hogy ott kell lennie az ételnek, ahogy azt is, hogy neki van igaza és hibázom, amikor tovább állunk. Ezért visszamegy a következő alkalommal is, hogy bizonyítson. Az optimizmusa nagyszerű jelenség!

– mondta Deco gazdája a The Dodónak.

Nem ő ugyanakkor az egyetlen reményteli kutyus a világon. Kedvenceink gyakran egy véletlen törvényszerűnek tekintenek, a megtörtént eseményeket pedig egy életre nem lehet kiverni a fejükből. A Twitteren év eleje óta ömlenek a hasonló sztorik.

Egy hónappal ezelőtt Dusta egy pitét talált a bokorban, ezért az idők végezetéig minden nap alaposan meg kell vizsgálnunk.

Egy sirály egyszer leejtett egy kenyeret Spock lába előtt. Azt hiszem vallásos élmény volt a számára, mert azóta is az égboltnak fohászkodik ételért.

A már elpusztult beagle kutyánk eltévesztett egy virslifalatot, ami az orráról a hűtő alá esett. Amikor kiszedtem, jött a virslivel még egy. Utána hetekig ott ült a mágikus virsliszaporító hűtő előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik