Mozaik

Sírva ölelte magához cicáját a 83 éves bácsi, miután mindene odaveszett a lakástűzben

Egy 83 éves bácsi szinte mindenét elvesztette a napokban, amikor a háza teljes egészében leégett. Nincstelenné és hajléktalanná vált, de legfontosabb társát életben találta meg a tragédiát követően – írja a The Dodo.

Az eset Törökország nyugati részén egy kis faluban történt. Helyszíni beszámolók szerint Ali Meşe a gáztűzhelyén szeretett volna begyújtani, de hirtelen robbanás történt a nappalijában, a tűz pedig pillanatok alatt elterjedt a faházban.

A szomszédok azonnal értesítették a tűzoltókat, akiknek sikerült az idős bácsit, a feleségét, a fiát és a macskáját is kimenekíteniük. Arra viszont már nem volt idejük, hogy a tüzet időben kioltsák, az épület pedig kártyavárként omlott össze.

Facebook / NTV Radyo

Amint a tűzoltók felmérték a károkat, Meşe könnybe lábadt szemekkel ölelte magához megrémült macskáját. A felvételeken az látszik, hogy egyikük sem akarta elengedni soha többé a másikat.

Facebook / NTV Radyo

Az idős férfi könnyebb sérüléseket szenvedett a tűzben, emiatt kórházba kellett szállítani. Felépülése közbe a történetük viharszerűen söpört végig Törökországban. A helyi Vöröskereszt a kórházban látogatta meg a bácsit, hogy átadják a cicának szánt ajándékaikat.

A szociális szolgáltató szervezet Twitter-oldalán posztolt egy fotót, amin átnyújtják a férfinak az állat új ágyát és ketrecét.

A cica még a kórházban meglátogatta gazdáját, aki ezúttal már mosolygott, amikor meglátta a kedvencét.

Facebook / NTV Radyo
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik