Mozaik

83 országból 35 ezren jelentkeztek az álommelóra

Mint arról korábban beszámoltunk, God’s Little People Cat Rescue néven alakított jótékonysági, macskamentő szervezetet egy dán házaspár a görögországi Syros szigetén. Joan Bowell és férje más elfoglaltságuk miatt 6 hónapra kénytelen elhagyni a szigetet és 55 – egyébként ivartalanított – macskáját, ezért távolléte idejére részmunkaidős állásajánlatot kínált, egészen csalogató feltételekkel.

A cicák eledelét és esetleges orvosi ellátását Joan Bowell fedezi, aki a napi 4 órásnak becsült munkáért extra szolgáltatást is kínál az Égei-tengerre néző mesés birtokán, mely egy eldugott természetvédelmi területen található, és télen csendes, de az üdülési szezonban a turisták által kedvelt hely.

Ha vállalnád a munkát, a fizetés mellé ingyenes lakhatsz a modern, kényelmes és jól felszerelt házamban, ahol rezsit sem kell fizetned

– írta.

God’s Little People Cat Rescue

A jelentkezési idő augusztus 31-én lejárt, a házaspár pedig most a Facebookon arról számolt be, hogy 83 országból 35 ezren adták le az önéletrajzukat, ami annyit jelent, hogy átlagban napi 1300 levelet kaptak az utóbbi egy hónapban.

Mint írták, ha azt veszik, hogy minden e-mail feldolgozására egy percet fordítanak – ami sok esetben nem is elég -, csak akkor 585 órába telik, mire elolvassák az összeset. Ez annyit jelent, hogy 24 nap alatt végeznének vele, ha napi 24 órában dolgoznának rajta.

Jelen állás szerint még 3300 jelentkezést kell átnézniük, és ígéretük szerint most vasárnap ki is hirdetik, ki az a szerencsés, aki fél évig vigyázhat a cicákra.

Vadmacskakölyköt fogott a kameracsapda a Kis-Balatonon
A Magyarországon élő ragadozó emlősfajok közül a macskafélék élik a legrejtettebb életmódot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik