Mozaik

Magyar lány nyerte a szaunamesterek nemzetközi versenyét

Szép Boglárka, a debreceni Aquaticum szaunamestere nyerte a február elején megrendezett nemzetközi Freestyle Masters versenyt a nők között a München melletti Kochel Am See-ben, a Kristall Therme gyógyfürdő 300 fős nagy szaunájában, írja a turizmus.com.

A lap beszámolója szerint a magyar lány hatalmas csatában győzött a címvédő lengyel Kasia Klajn előtt. Mindketten veretlenül jutottak be a döntőbe, ahol háromszáz ember vastapsa mellett küzdöttek meg egymással.

Kettejük párharcából Szép Boglárka került ki nyertesen, így végig veretlenként húzta be Magyarországnak a 2019-es Freestly Masters-t.

Csodás magyar siker a Freestyle Masters versenyen! Az év első nagy nemzetközi versenyében Szép Boglárka óriási csatában…

Közzétette: Aufguss.hu – 2019. február 3., vasárnap

A Freestyle Masters verseny improvizációs verseny, melyet a háromszoros szaunamester világbajnok Rob Keijzer fejlesztett ki. A szaunamesterek különleges versenyében minden program három körös, ahol az első kettőben a zenével való harmónia, a hatékonyság és a változatosság számít. A harmadik kör a Freestyle kör, melyben a mesterek részben egymással együttműködve óriási szauna show-t mutatnak be.

A nemzetközi improvizációs szaunamester verseny nemzeti változata hamarosan megérkezik Magyarországra is, az első hazai improvizációs verseny február 15-17 között lesz a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilágában. Az eseményen tiszteltét teszi majd Rob Keijzer, Szép Boglárka, valamint a szaunamester világbajnokság magyar fordulójának győztese, Farkas Evelyn is.

Luxus faház szaunával és jakuzzival az erdő közepén
Az üdülőnek is nevezhető házikó kibérelhető, de meg kell fizetni az árát.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik