Mozaik

45 méter magasan sétált a mozgó debreceni óriáskeréken az Esernyős ember

Ez a szó valódi értelmében szédítő látvány.

Az Esernyős ember új magaslatokat hódított meg a napokban. A titokzatos férfi a Balance projekt keretében a  Debrecen fő terén lévő mozgó óriáskerék tetején, 45 méter magasan sétálgatott a legnagyobb nyugalommal.

Az Esernyős ember hol a Szabadság híd, hol a deák téri óriáskerék tetején tűnik fel egy esernyővel a kezében, a mászásairól készült klipek pedig milliós nézettségnél járnak. Négy éves kora óta edz, és semmit nem bíz a szerencsére, így a legkevésbé sem érzi őrültségnek, amit csinál. Az Esernyős ember nem akarja felfedni kilétét, mert szerinte nem az ő személye, hanem a Balance Projekt üzenete a lényeg, mondta a 24.hu-nak adott exkluzív interjújában.

A Balance egy vizuális művészeti projekt. A titokzatos Esernyős ember egyensúlyoz saját testi korlátain. Olyan magaslatokba jut el, amire csak az az ember képes, aki tökéletes egyensúlyban van önmagával és környezetével. Mintha a világ felett állna, a világ tetején egyensúlyozna, közben eggyé válik azzal, mint egy apró részlete az egésznek

– olvasható a projekt blogján.

A Debrecenben mutatott szédítő látvány Kálló Péter videóján látható:

Kiemelt kép: Youtube

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik