Mozaik

Mentett magyar vizsla az olasz síparadicsoban lévő hotel háziasszonya

Mentett magyar vizsla fogadja a vendégeket az olaszországi Ravascletto – Monte Zoncolan sípálya közelében lévő hotelben.

A NLCafé egyik munkatársa találkozott olaszországi pihenése során Nalával, a magyar vizslalánnyal abban a hotelben, ahol megszállt. A kutyáról kiderült, hogy a hotel tulajdonosának kutyája, aki kifejezetten Magyarországról származó magyar vizslát, és mentett vizslát akart.

A cikk szerint egy rendszeresen visszatérő magyar vendégük mentett magyar vizsla kutyája volt a hotel tulajdonosára, és családjára olyan intenzív hatással, hogy úgy döntöttek ők is épp ilyen kutyát szeretnének. A kutya beszerzése az olasz hoteltulajdonos számára nem okozott volna különösebb nehézséget, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy az ő vizslájuk is mentett kutyus legyen.

Fotó: pixabay.com

Nala a vizslamentőknek hála ma már nem fázik, nem éhezik, és töménytelen mennyiségű szeretet kap. Az időről időre felbukkanó magyar vendégeknek köszönhetően lassan már két nyelven, olaszul, és magyarul is ért.

A gazdái rajongásig imádjak a szintén mentett agarukkal, Guannával együtt, akiről kiderült, hogy depressziós volt éveken át, egészen addig, amíg a magyar vizslalány meg nem érkezett. Nala társasága és bohémsága meggyógyította a depressziós agarat – a magyar vizsla nemcsak barátságos, és nyitott lélek, de feltétlen szeretet árad belőle a világ összes teremtménye felé.

Kiemelt fotó: Vizslamentés

Megtáltosodnak a gyerekek a tanítási órákra bejáró magyar vizslától
Az ózdi általános iskola gyerekei valósággal követelik, hogy a magyar vizsla vegyen részt minden tanítási órán.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik