Mozaik

Futballcsapatnyi sünit gondoznak a mályi állatmentők

Gondos kezekben és biztonságban vannak az apró jószágok.

A már meglévő 5 süni mellé érkezett még 6 ici-pici sünike, így most már 11 aprócska süni csámcsog a ketrecben, írja Facebook-oldalán a Mályi Madármentő Állomás.

A hat süni furcsa körülmények között érkezett a segítőkhöz. Egy ismeretlen úr hívta fel őket a hírrel, hogy hozna hat sünt, ha lehetséges. Aztán elmesélte, hogyan is tett szert az aranyos kis jószágokra.

Egy hölgy találta őket a kertjében, majd elkezdte szétosztogatni a süniket az utcában lakók között. A piaci kofa hangulatot látva az úriember magához vette mindet, majd biztonságos helyre, a Mályi Madármentő Állomásra vitte.

Nagy szerencséjük volt az állatkáknak,  mert ha nem találnak gondoskodó emberi kezekre, akkor valószínűleg mind elpusztulnak a tél folyamán.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy 11 csemetével ugrunk neki a télnek így egyetlen szomorú, sötét, fagyos estén se fogunk unatkozni

– írják a Madármentők.

A sünik étvágya hatalmas, és bár a valódi minisünökkel nem vehetik fel a versenyt cukiság tekintetében, de gondozóiknak rengeteg örömöt szereznek.

Íme a futballcsapatnyi aranyos kis kedvenc:

<3 <3 Egy futballcsapatnyi szupercuki minisünike. <3 <3

<3 <3 Egy futballcsapatnyi szupercuki minisünike. <3 <3A tegnapi 5 süni mellé érkezett még 6 ici-pici sünike,így most már 11 minisüni csámcsog a ketrecben. Ők az este érkeztek hozzánk egy lehetetlen történet után. Egy Úr hívott fel minket, hogy hozna 6 sünit. Mint kiderült, egy hölgy találta a süniket kertjében, majd elkezdte szétosztogatni az utcában lakók között. A piaci kofa hangulatot látva az Úr az összes sünit elvette a hölgytől és személyesen hozta el hozzánk. Itt is nagy szerencséjük volt a süniknek mert ha nem kerülnek emberkézre akkor valószínű mind elpusztult volna a tél folyamán. Nagyon boldogok vagyunk, hogy 11 csemetével ugrunk neki a télnek így egyetlen szomorú, sötét, fagyos estén se fogunk unatkozni. <3 <3 <3. Étvágyuk hatalmas és mennek át egymáson mint a tank. Igazi minisünik akik mellet nem lehet labdába rúgni. Cuki kategóriában biztosan nem.Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a kis betegeink mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Hálásan köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2019. szeptember 17., kedd

A mentőállomás kéri, ha valaki támogatni szeretné a kis beteg állatok megmentését, gyógyítását és további ellátását, egyetlen hívással vagy sms-ben is megteheti, Facebook-oldalukon minden szükséges információt megtalálhatnak az érdeklődők.

Bánjunk finoman a gallyrakásokkal, süncsaládok élhetnek bennük
A védett keleti sün, előszeretettel választja nappali búvóhelyül a rőzserakásokat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik