Mozaik

Megérkezett a Disney lélekemelő karácsonyi üzenete

A család összetartása, szeretete legfőképp a karácsonyi ünnepkörben jelenik meg. Ez az összetartozás 2020-ban, a koronavírus-járvány időszakában minden korábbinál nagyobb jelentőségű.

Háromperces animációs rövidfilmet készített karácsonyra a Disney csapata, amely egy nagymama, az unokája és az őket összekötő családi hagyományok szerepét állítja a középpontba.

A történet középpontjában Lola nagyon szeretett Mickey Mouse játéka áll, amelyet 1940-ben kisgyermekként kapott az édesapjától. A játék Lola gyermekkorának szimbóluma, mely összenőtt az unokájával való szeretetével, a közös élményekkel, és mindig meghittséget ad karácsony reggelén.

A videó a Disney egyszerű üzenetével zárul: „Családunktól a tiédig”.

Az animációs filmben csak zene szól – a brit Griff Love Is A Compass című dala – , mert a Disney azt akarta, hogy a történet üzenete minden nyelvtől függetlenül világszerte célba érjen.

A legfőbb üzenet pedig az, hogy a hagyományok egész életen át tartó emlékek, amelyek generációkon átívelőek és összetartják a családot, legfőképp a karácsonyi ünnepkörben, 2020-ban különös tekintettel a koronavírus-járványra.

Az összetartozás jegyében a Disney arra ösztönzi a nézőket, hogy keressék fel a Facebookot, az Instagramot vagy a Twittert, osszák meg saját korábbi és jelenlegi ünnepi emlékeiket a #LoveFromDisney hastag segítségével.

A Disney minden megosztás után 1 dollárt adományoz a Make-A-Wish nevű, a beteg gyerekeket támogató szervezetnek 100 000 dollár összegig.

Kiemelt kép: Disney/YouTube

Kicsordul a könnyed is a legmeghatóbb karácsonyi reklám láttán
Megbocsájtani, szeretni, összefogni, tenni egymásért. Kívánjuk, ilyen legyen mindenki karácsonya.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik