Mozaik

Látványos programok kísérik a vadászati világkiállítást

MTI/Illyés Tibor
MTI/Illyés Tibor
2021 legnagyobb természeti kiállításán több mint száz ország képviselteti magát Budapesten.

Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, valamint kulturális fesztivál is várja többek között a látogatókat szombattól az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpo területén.

2021 legnagyobb természeti kiállításán több mint száz ország képviselteti magát.

MTI/Varga György A Magyar Állami Népi Együttes az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én.
MTI/Illyés Tibor A Gyõri Ördöglovasok bemutatója az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapján a budapesti Kincsem Parkban 2021. szeptember 25-én.

A fenntarthatóság nemzetközi jelentőségű rendezvénye a világkiállítás, melyen  a tervezettnél is sokszínűbb eseményre számíthatnak a látogatók.

MTI/Illyés Tibor Történelmi lovasbemutató az “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás keretében rendezett eseményen a budapesti Kincsem Parkban 2021. szeptember 26-án.
MTI/Illyés Tibor A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatója az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapján a budapesti Kincsem Parkban 2021. szeptember 25-én.

A világkiállítás az évszázadok alatt felhalmozott vadászati tudás mellett a környezetvédelmi tapasztalatok bemutatását is feladatának tekinti. Az előadások a World Conservation Forum színpadán végigkísérik az egész rendezvényt.

MTI/Varga György Érdeklődők az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nemzetközi csarnokában a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én.
MTI/Illyés Tibor Pusztai ötösfogat az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapján a budapesti Kincsem Parkban rendezett bemutatón 2021. szeptember 25-én.

Becslések szerint a világkiállítás a kísérő rendezvényekkel együtt legalább 1 millió látogatót fogad majd az október 14-i zárásig.

MTI/Illyés Tibor Krekács Zoltán solymász bemutatón az “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás keretében rendezett eseményen a budapesti Kincsem Parkban 2021. szeptember 26-án.
MTI/Illyés Tibor Agarak az “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás keretében rendezett agarász bemutatón a budapesti Kincsem Parkban 2021. szeptember 26-án.

Felvételeinken a hétvége néhány pillanatát mutatjuk meg az MTI fotóriportereinek segítségével.

Kapcsolódó
Összejön 100 vadnyúl, és így eszik az ember tenyeréből
Egy kis ennivaló reményében testközelből is elfogyasztják a kínált eledelt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik