Mozaik

Fagyos, de szívmelengető a napnyugta az ország tetején

demecs norbi
demecs norbi
Mindig más, mindig csodás. Olykor hűvös, fázós, fagyos, mégis izzó, szívmelengető, reményt adó.

Demecs Norbi nevét országszerte ismeri a természetjárók nagy közössége.A 23 éves fiatalember hivatásos túravezető, idegenvezető, túrablogger, aki 16 évesen kezdte a túravezetést.

Kapcsolódó
Így ragyog az éj leple alatt az ország teteje
A fiatal túravezető fotóival teszi még emlékezetesebbé a természetben tett sétákat.

Norbi – noha az ország szinte minden részén vezet túrákat – nagy szerelme a Mátra, ott pedig az egyik Kékestető, az ország csúcsa.

November 24-én is itt barangolt, és ezúttal fényképezőgépével mutatta meg, milyen egy csodás napnyugta az ország tetején.

demecs norbi

Ha tudnátok, hányszor láttam már itt. Életemben legalább sok százszor, mégsem tudom megunni. Mindig más, mindig csodás. Ma éppen ilyen volt. Hűvös, fázós, fagyos, mégis izzó, szívmelengető, reményt adó

– írta Facebook posztjában a Demecs Norbi túrái oldalon.

demecs norbi

A fiatal túravezető – aki az I love Mátra Facebook oldalt is szerkeszti – lélekemelő gondolatokkal fűszerezte meg a gyönyörű természeti élményt.

A mai nap halála remény a holnapi életre. Remény arra, hogy e tébolyodott világ háborodott vihara egyszer végre elcsendesül, s oly béke és nyugalom lesz úrra mindenen, mint itt. Éljünk hálával minden napon, megbecsülve a legkisebb szépséget is, ami megadatott, hogy a szívünkben ma született jót holnap máshol, másnak is szétszórhassuk

– fogalmazott.

Kapcsolódó
Csodás arcát mutatja az esti Mátra
Kékestető napnyugta előtt egy lepkével, napnyugtakor és este.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik