Mozaik

Öt helyszínen rendezik meg a Libegők Éjszakáját

Lillafüredi Libegőpark/Facebook
Lillafüredi Libegőpark/Facebook
Már hatodszor élvezhetjük libegőből a naplementét.

Ha az időjárás is kegyes lesz, idén ismét kipróbálhatják a libegés szerelmesei, milyen ég és föld között este, a csillagok alatt. Ezúttal is öt helyszínen lehet átélni a július 16-án megrendezett Libegők Éjszakáján az élményt: Eplényben, Mátraszentistvánon, Lillafüreden, Budapesten és Sástón, olvasható a turizmus.com oldalán.

Kapcsolódó
Zártkabinos libegőt terveznek Tokaj fölé
Már kiírták a közbeszerzést az országban egyedülálló, zártkabinos libegő tervezésére, mely a tokaji Fesztiválkatlan és a Kopasz-hegy között teremt majd közvetlen kapcsolatot.

Eplényben, a Bakony szívében a Vibe Park reggel 9 órától éjfélig várja az érdeklődőket. Hosszabban lesznek nyitva a vendéglátó egységek is.

Mátraszentistvánban, a Síparkban 11 órától este fél 9-ig lehet élvezni a libegőt. Lesz panoráma liftezés, hüttézés, és regisztráció esetén, aki szeretne, Demecs Norbi túráin is részt vehet. A kerékpárosoknak sem kell aggódni, kerékpárszállítási lehetőség is van.

Lillafüreden a Libegőparkban a Libegők Éjszakáján reggel 10 órától este 10 óráig lehet élvezni a kilátást a libegőből. Színes programokból nem lesz hiány: lesz a hegyállomásról induló segway-es naplemente túra, a völgyállomáson erdei kisvasút mozdony makett bemutató,  fotókiállítás a Bükkről, lufihajtogató bohóc, és arcfestés 18–21 óra között.

Lillafüredi Libegőpark/Facebook

Budapesten, a Zugligeti Libegőn 19 órától éjszaka 1 óráig lehet a főváros éjszakai panorámájában gyönyörködni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3 000 forintos retúrjeggyel látogatható, mely akár elővételben is megvásárolható a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél vásárolhatók meg 17 órától.

Jegyek a libegő szállítási kapacitásának mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Sástó, Mátra Libegő: Az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9 órától este 7-ig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással éjfélig üzemel. A libegőre utoljára felülni 23:30-kor lehet. A naplemente aznap 20:34-kor várható.

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő továbbra is átépítés alatt van, azonban a bobpálya ezen a napon éjfélig üzemel.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik