Virágzó vidékünk

Újranyitott Magyarország egyetlen hullámvasútja

MTI/Varga György
MTI/Varga György

Április közepén megkezdődött a nyári időszámítás a Zobori Élményparkban, ahol a tavaszi szünettől az összes játék szabadtéren és beltéren is elérhetővé vált, számolt be róla a Csodálatos Balaton.

A vendégeket minden szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja a vidámparki hangulatot idéző, Magyarországon egyedülálló villámgyors hullámvasút, ami egyszerre 2 kört megy, VR szemüveggel pedig tovább fokozható az élmény.

Az attrakciók között van még egy 50 méter magas szabadesés torony, amelynek tetejéről olyan panoráma tárul elénk, amelyet csak repülőről vagy drón felvételekről látni, a szabadesés élménye pedig semmihez nem fogható, kihagyhatatlan kaland, áll a cikkben.

MTI/Varga György

Emellett a Kis-Balaton melletti parkban kipróbálhatjuk a kötélpályát, a hófánkot, a kinti és benti csúszdaparkot, a legkisebbeknek pedig állatsimogatót alakítottak ki, a játszóházakról, a VR parkról és a 4XD moziról nem is beszélve.

Megjegyzik, a Zobori Élménypark szinte minden évben valami új dologgal nyitja szezont, ezúttal egy kalandokkal teli Paintball pályával készültek, ahol csapatok, családok is összemérhetik ügyességüket.

További információt itt találsz.

Kapcsolódó
Földi paradicsom a Kis-Balaton védett kincse
Felejthetetlen élményt kínál az érintetlen természeti környezet.
Olvasói sztorik