Mozaik

Motoros mikulások száguldanak Pécsen

Dél-Dunántúli Motoros Egyesület/Facebook
Dél-Dunántúli Motoros Egyesület/Facebook
Ajándékoznak és ajándékot is gyűjtenek.

Loboghat a fehér szakáll hétvégén Pécsen: december 4-én motorra és biciklire pattannak a mikulások és két keréken járják a várost, hogy így szerezzenek örömet kicsiknek és nagyoknak.

Tizedik éve öltünk magukra Mikulás ruhát, hogy kerékpárra ülve végigjárjuk a pécsi utcákat, és a gyerekeket szaloncukorral ajándékozzuk meg. Az ötletgazda a barátom volt, Ernszt György, a célunk: kerékpározás népszerűsitése

– mondta a BAMA-nak Tamás József a Mikulás kerékpáros felvonulás egyik szervezője.

A motorizált mikulások a város több pontját érintve végül a Széchenyi térre, a Mindenki karácsonyfájához fognak megérkezni.

Aki már gurult velünk, ismeri rendezvényünket tudja, hogy ilyenkor nem csak a felvonulásról szól eseményünk. Minden évben ajándékokat gyűjtünk rászoruló családoknak, intézményeknek, hogy sok olyan gyereknek is legyen a karácsonyfa alatt ajándék ahová talán nem jut el mindig

– írja közösségi oldalán a motoros egyesület. A felvonulás alkalmával játékokat, édességet, gyerekruhát, sportszereket gyűjtenek a gyerekeknek.

Kapcsolódó
Váralján pompázik majd az ország Mikulás-háza
Az idei dekorációban megelevenedik majd a Reszkessetek betörők című karácsonyi slágerfilm díszes háza és a Rockefeller karácsonyfa is.
Olvasói sztorik