Mozaik

Gigantikus harcsát akasztottak a Mályi-tónál

Facebook / Takács László
Facebook / Takács László
Végül megúszta az óriás bajuszos.

Takács László pazar fogásról számolt be egy bejegyzésben.

A horgász augusztus 31-én sokadszorra is szerencsét próbált a Mályi-tónál. Aznap egy kicsit hamarabb végezett a munkával, ezért arra gondolt, van még 2 óra sötétedésig, és leugrik egy kicsit “kuttyogni” a tóra.

Bejegyzésében a sportember elmesélte, hogy gyors öltözés után a gumicsónakot az autója tetejére dobta, de mivel csalija sem volt, megvárta Balogh Tibor barátját, aki adott neki néhány szál gilisztát.

Facebook / Takács László

“Alig kuttyogtam, elkezdett szakadni az eső. Sebaj, ha már vízen vagyok, akkor maradok… Esőruha fel, és kutty, kutty… Majd hamarosan a radaron felkelés jelentkezett, ami nem sokkal később kapásba ment át. Majd jött a küzdelem, aminek a vége egy faroktőig 210 centiméteres harcsa volt”

– így emlékezett az eseményekre a horgász az oldalán.

Miután lemérte a gigantikus harcsa testhosszát, László visszaengedte a tóba a kapitális ragadozót. Erről videót is készítettek:

Nem ez az első hatalmas harcsája Takács Lászlónak. Április elején a horgász ugyancsak kuttyogatva fogott egy 202 centiméteres bajuszost is, akkor szintén Balogh Tibor volt a segítségére.

Kapcsolódó
Újabb halszörny akadt horogra Kőröshegyen
A Völgyhídi horgásztó ontja magából a gigaharcsákat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik