Mozaik

Bezár a Kőröshegyi völgyhíd emblematikus étterme

facebook/Völgyhíd Konyha & Rét
facebook/Völgyhíd Konyha & Rét
A tulajdonos súlyos betegségére hivatkozva közölte a szomorú hírt.

Januártól bezár a Kőröshegyi völgyhídnál 2021-ben nyílt népszerű vendéglátóhely, a Völgyhíd Konyha & Rét nevű étterem.

A hely leginkább különleges panorámája miatt vonzotta a látogatókat. Az emeleten egész évben nyitva tartó bisztrókonyha, a földszinten több száz fő befogadására alkalmas lazább stílusú egység üzemel, utóbbi csak szezonban.

A tulajdonos, Szalai Dezső a vendéglátóhely Facebook oldalán osztotta meg a bezárás hírét, mely duplán is szomorú: a vállalkozó gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Völgyhíd Konyha & Rét

Kedves Vendégeink! Egy számomra nagyon nehéz döntést kellett meghoznom. ALS betegségem – az ALS betegség a központi idegrendszert érintő, az izmokat mozgató idegsejtek elsorvadásával járó, gyógyíthatatlan betegség, amely teljes bénuláshoz vezet – a szerk. – előrehaladtával olyan stádiumba jutott, ami lehetetlenné teszi számomra a Völgyhíd folytatását, ezért januártól bezárjuk konyhánkat. Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben a kivételes kalandban, a Völgyhíd Konyha & Rét számomra sokkal többet jelentett, mint csupán egy vendéglátóhely. Bízom benne, hogy nektek is olyan hellyé vált, ahol a különleges ételek és egyedálló panoráma mellett a magyar tenger és Kőrőshegy egyedisége is megérintett

– írta a közösségi oldalon.

Az évet és vele együtt a Völgyhíd Konyha & Rétet december 29. és január 1. között egy utolsó igazi vendéglátással zárják, és reménykednek abban, hogy találnak olyan vevőt, aki végigmegy a megkezdett úton.

Kapcsolódó
Gyönyörű látvány naplementekor az ország leghosszabb hídja
A fotósok kedvelt témája a viadukt és a természet találkozása.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik