Mozaik

Főszerepben a hagyományos értékek tisztelete, a stílusos vidékiség és a fenntarthatóság

Stratégiai együttműködést kötött a Modern és Stílusos Vidék Üzleti Közösség és a Stílusos Vidéki Szállások.

A Modern és Stílusos Vidék Üzleti Közösség (MSVK) és a Stílusos Vidéki Szállások (SVSZ) között létrejött új stratégiai partnerség célja a magyar vidéki vagy a vidéki stílushoz kötődő vállalkozások támogatása és fejlődésük előmozdítása. Petrik Ida, az MSVK alapítója és Nagykovácsy Tibor, az SVSZ elnöke hivatalosan aláírták a megállapodást, mely a kölcsönös támogatásról, együttműködésről és a magyar vidéki hagyományok és értékek megőrzéséről szól.

Az SVSZ a szálláshely-szolgáltatások szakmai fejlődésére koncentrál, míg az MSVK különböző iparágak vidéki vállalkozóit tömöríti, akiknek együttműködési lehetőségeket kínál, ahol fontos a hagyományos értékek tisztelete, a stílusos vidékiség és a fenntarthatóság.

A partnerség célja a közös kihívásokra való megoldások kidolgozása, a magyar vidéki vállalkozások közötti együttműködés elősegítése, valamint a fenntarthatóság terén alkalmazott jógyakorlataik szélesebb üzleti körhöz eljuttatása. A két szervezet közös erőfeszítései révén a magyar vidéki vállalkozások méginkább kiaknázhatják az egymás közötti hálózatépítés, tudásmegosztás és együttműködés lehetőségeit.

Petrik Ida, az MSVK alapítója és Nagykovácsy Tibor, az SVSZ elnöke

Az első esemény, melyen a két szervezet együtt megjelenik, egy zártkörű találkozó lesz Noszvajon, 2024. április 23-án, ahol többek között Balogh Barbara, az SVSZ alapítója, Ruprecht László, a SVÉT elnöke lesznek Petrik Ida, az MSVK alapítójának beszélgetőpartnerei. A találkozó középpontjában a fenntartható vidéki vendéglátás és az iparágak közötti együttműködési lehetőségek állnak majd.

Kapcsolódó
Megőrülnek az amerikaiak a magyar séf pörköltjéért
Szabó Balázs fogásai bekerültek a legdivatosabb fogások közé.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik