Mozaik

Korábban érkezett a rucaöröm szőnyeg Abádszalókra

Tisza-tó Strand
Tisza-tó Strand
A strandot folyamatosan takarítják, továbbra is kiváló a vízminőség.

A strand vízfelületére megérkezett a rucaöröm – írta az abádszalóki Tisza-tó strand.

Az illetékesek közölték, jelenleg is kiváló a vízminőség, de a megszokottnál 3 héttel hamarabb a szokatlanul forró időjárás meghozta a vízinövény szőnyeget. A vízpart takarítását folyamatosan biztosítják a strand munkatársai. A takarítás idejére beállított kedvezményes jeggyel látogatható a Tisza-tó Strand.

A rendkívüli kedvezményes jegy egységesen 1 000 forintba kerül.

A strand által biztosított egészségügyi személyzet, vízimentő szolgálat, öltözők, mosdók, homokfoci pálya természetesen teljes egészében biztosított és elérhető. Bár a strand üzemel, a csúszdát üzemeltető vállalkozás augusztus 26-30-ig zárva tart, de jelezték, hogy kedvező időjárás esetén augusztus 31-én nyitva lesznek.

Abádszalók a Tisza-tó partján, Tiszafüred és Szolnok között fekszik. A település az élményteli vízparti üdülésekről, vízi sportokról és a gyönyörű környezetéről ismert. Bár a Tisza-tó az elmúlt években rengeteg fejlesztésen esett át, a strand megőrizte nosztalgikus hangulatát.

Az abádszalóki strandon mindenki megtalálhatja a magának megfelelő programot, legyen szó akár családokról, vízi sport kedvelőkről, pihenni vágyókról.

A strand augusztus 31-ig még várja a vendégeket. Az utolsó napon a tervek szerint egy fergeteges koncerttel zárják az idei szezont a Tisza-tó partján.

Kapcsolódó
Abádszalókon rendezik meg a Tisza-tó átúszást
Ezzel párhuzamosan a Tisza-tó átevezést is, de a két útvonal nem keresztezi egymást.
Olvasói sztorik