Bezárja budapesti halászcsárdáját a Venesz-díjas mesterszakács

A fővárosban december 26-án nyitnak ki utoljára.

Ikonikus fővárosi étteremre kerül lakat napokon belül – erről adott hírt egy Facebook-bejegyzés.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a Belgrád rakparton található Szegedi Halászcsárda Budapest 15 év után végleg bezárja kapuit. A bérbeadó sajnos nem hajlandó meghosszabbítani bérleti szerződésünket, így kénytelenek vagyunk elbúcsúzni ettől a helytől, ahol hosszú évek óta vendégül láthattuk Önöket. Hálásak vagyunk, hogy ennyi éven át részesei voltak a csárda történetének

– fogalmaztak az étterem oldalán.

A tizenöt éve működő patinás étterem utolsó nyitvatartási napja 2024. december 26. lesz. Azt is jelezték, hogy továbbra is szeretettel várják a vendégeket Szegeden, a Roosevelt téri Halászcsárdában, a Fehértói Halászcsárda és Szállodában, az M5-ös autópálya mellett, valamint a Szegedi Halászcsárda Győr éttermében, Győr belvárosában, a Baross Gábor úton.

Frank Sándor szegedi Venesz-díjas mesterszakács több évtizede üzemelteti az ország két legismertebb halászcsárdáját – a Roosevelt téri és a Fehértói halászcsárdákat – Szegeden. Az elismert szakember 2009-ben Budapesten nyitott éttermet a Belgrád rakparton, majd utoljára 2017-ben Győrben. A mesterszakács neve fémjelzi a Szegeden számos alkalommal megrendezett népszerű Nemzetközi Tiszai Halfesztivált is, melynek Frank Sándor az egyik főszervezője.

Kapcsolódó
Bezár a Tisza-tó népszerű étterme
Az utolsó nap bevételét az UNICEF-nek adják.