Otthon készült

Ez a tábla a legkedveltebb karácsonyi ajándék lesz

A videó tanúsága szerint a matató tábla túltesz minden csörgő, daloló és más drága játékon. Nem kérdéses, hogy imádni fogja a csöppség, és a kedvence lesz!

Alighanem hódító útjára indult az 1-3 éves korú gyerekeknek kiváló elfoglaltságot nyújtó matató tábla. A világhálón is sorra jelennek meg a készítésére buzdító bejegyzések, melyek apukákat, nagyapákat arra serkentenek, hogy a család szeme-fényének, a legkisebb gyermeknek elkészítsék a megunhatatlan játékot, és ezzel okozzanak boldog karácsonyt számukra.

Túlzottan ezermesternek sem kell lenni a munkához, és a ráfordítandó összeg is jóval kevesebb, mint a méregdrága és többnyire gyorsan megunt játékoké.

Szükséges hozzá egy tetszés szerinti méretű, de „méretes”, mondjuk 2 méter x 1,5 méteres fa vagy pozdorja lap. Erre szerelendő a bütykölde, azaz minden olyan nem éles, szúró és vágó kütyü, amelyet üzletben könnyen beszerezhetünk.

Ilyen lehet például a villanykapcsoló, lakat, tolózár, zseblámpa, lánc, vas- vagy fakarika, kilincs, duda, csengettyű, bicikli csengő, tekerhető csaptelep, fogas – és a sor a hirtelen jövő kreativitással szinte a végtelenségig bővíthető. Ezeket jól erősítsük fel a táblára!

A matató tábla olyan játszóteret kínál a csöppségnek, melyben biztosan kiéli minden kíváncsiságát.

Kevesebb valószínűséggel nyúlkál majd a konnektor felé, nem rámolja le a polcról és ki a szekrényből, nem tüntet el pillanatok alatt a számára elérhető közelségben hagyott kulcscsomót, mobiltelefont vagy szemüveget.

A matató táblánál – melynek névadása telitalálat – aprólékosan felfedezi a világot. Karácsonyi ajándékként ez garantált boldogságot jelenti a kicsiknek, akik három éves korukig biztosan találnak rajta mindig valami újat, valami számukra érdekeset.

Ezt a közösségi videómegosztón talált tündéri felvétel is érzékelteti.

 

Olvasói sztorik