Otthon készült

A tökéletes tojásrántotta első számú titka

A tojásrántotta-készítőket két kategóriára oszthatjuk:

  1. Akiknek beépült az étrendjébe és rendszeresen tálalják reggelire.
  2. Akiknek sosem sikerült finoman elkészíteni és lemondtak róla.

Mindkét csoportba tartozóknak hasznos lehet az alábbi receptötlet.

A címben szereplő titokra itt és most fény derül: használjunk tejfölt. Sokan készítik tejjel a tojásrántottát, de igazi krémességet a tejföl ad a reggelinknek. És nem csak a tojásrántotta állagát tökéletesíti, hanem igazi pikantériát a roppantmód könnyen elkészíthető ételnek.

Előbb verjük fel a tojásokat egy tálban és tojásonként adjunk hozzá egy teáskanál tejfölt, így jobban elvegyül majd benne. Érdemes olaj helyett vajon kisütni.

És most mindez képekben:

gallery-1449261213-scrambled-eggs-ingredients

gallery-1449262401-scrambled-eggs-butter

gallery-1449261672-scrambled-eggs-mixing

gallery-1449262004-scrambled-eggs-pouring

gallery-1449262142-scrambled-eggs-starting-scramble

És videón:

(via Delish)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Sokszínű vidék Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.