A tökéletes tojásrántotta első számú titka

Nem, nem a felverés módjáról lesz szó a folytatásban.
Kapcsolódó cikkek

A tojásrántotta-készítőket két kategóriára oszthatjuk:

  1. Akiknek beépült az étrendjébe és rendszeresen tálalják reggelire.
  2. Akiknek sosem sikerült finoman elkészíteni és lemondtak róla.

Mindkét csoportba tartozóknak hasznos lehet az alábbi receptötlet.

A címben szereplő titokra itt és most fény derül: használjunk tejfölt. Sokan készítik tejjel a tojásrántottát, de igazi krémességet a tejföl ad a reggelinknek. És nem csak a tojásrántotta állagát tökéletesíti, hanem igazi pikantériát a roppantmód könnyen elkészíthető ételnek.

Előbb verjük fel a tojásokat egy tálban és tojásonként adjunk hozzá egy teáskanál tejfölt, így jobban elvegyül majd benne. Érdemes olaj helyett vajon kisütni.

És most mindez képekben:

És videón:

(via Delish)