Ezt a káposztasalátát az öntet varázsolja utánozhatatlanná

Húsok mellé tökéletes, de olyan finom, hogy akár önmagában vagy pirítós mellé is fogyaszthatjuk. Amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el is fogy!
Kapcsolódó cikkek

Hozzávalók:

Fotó: ketkes.com

Elkészítése:

A káposztát, a répát és az almát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a káposztához adjuk és jól besózzuk. Picit állni hagyjuk. Közben a  tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot. A káposztát kicsit kinyomkodjuk, hozzáadjuk a répát, almát és ráöntjük az elkészített öntetet. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk, rászórjuk, jól összekeverjük, lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.

Forrás: ketkes.com

Ha igazán salátarajongó vagy, akkor ne hagyd ki a tejszínes reteksalátát sem.