- 2 nagy padlizsán karikákra szeletelve;
- extra szűz olívaolaj;
- só;
- frissen őrölt fekete bors;
- pizzaszósz;
- 1 csésze reszelt mozzarella;
- szalámi (vagy más feltét ízlés szerint);
- fél csésze reszelt parmezán;
- negyed csésze finomra vágott bazsalikom.
- Melegítsük elő a grillsütőt középmagas hőmérsékleten.
- Olajozzuk meg a padlizsán mindkét oldalát, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.
- Grillezzük a padlizsánt, míg el nem szenesedik (körülbelül 3-4 perc oldalanként).
- Kenjük meg a szeletek egyik oldalát a pizzaszósszal, majd szórjuk meg mozzarellával és helyezzük rá a szalámidarabokat.
- Hagyjuk a grillezőn nagyjából 30 másodpercig, hogy a sajt ráolvadjon a zöldségre.
- Szórjuk meg parmezánnal és bazsalikommal.
(via Delish)