Padlizsánpizza, a nyári receptek receptje

A pizzafajta, amiből bármennyit elfogyaszthatsz úgy, hogy egy dekát sem hízol.
Kapcsolódó cikkek

Hozzávalók:

Elkészítése:

  1. Melegítsük elő a grillsütőt középmagas hőmérsékleten.
  2. Olajozzuk meg a padlizsán mindkét oldalát, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.
  3. Grillezzük a padlizsánt, míg el nem szenesedik (körülbelül 3-4 perc oldalanként).
  4. Kenjük meg a szeletek egyik oldalát a pizzaszósszal, majd szórjuk meg mozzarellával és helyezzük rá a szalámidarabokat.
  5. Hagyjuk a grillezőn nagyjából 30 másodpercig, hogy a sajt ráolvadjon a zöldségre.
  6. Szórjuk meg parmezánnal és bazsalikommal.

Jó étvágyat!

(via Delish)