Otthon készült

Így tarthatod órákig frissen az almaszeleteket

Elkezdődött az iskola, a figyelmes szülők tápanyagban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel a táskájukban indítják útnak gyermeküket reggelente. Csakhogy a gyümölcsök az ételhordóban elvesztik frissességüket az uzsonnaidőig.

De ne aggódj, van megoldás. Egy közönséges befőttes gumi segítségével az almabarnulás a múlté.

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a megszokott módon felszeljük az almát, majd a darabokat újra összeillesztjük és összefogjuk a befőttes gumival. Így ha a gyermek megéhezik a suliban, bátran előveheti a szünetben, a többiek pedig irigykedve néznek majd rá.

(Little Things)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Sokszínű vidék Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.