A torma és a friss petrezselyem varázsolja tökéletessé ezt az ínycsiklandó krémet, mely szinte pillanatok alatt elkészíthető.
Hozzávalók
2 dl natúr joghurt, 45 dkg tehéntúró, 1 evőkanál friss reszelt torma, 1 teáskanál édes pirospaprika, 1 evőkanál friss petrezselyemzöld, 2 evőkanál friss citromlé, só
Elkészítése
A túrót és a joghurtot egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összekeverjük. Amikor krémes állagú, hozzáadjuk a reszelt tormát, a citromlét és a petrezselyemzöldet is, majd krémesre keverjük. Lehűtve kínáljuk. Mennyei finom pirítóssal szendvicskrémként, de akár saláták, vagy szárazabb húsok mellé is felszolgálhatjuk. Paprikába töltve is kínálhatjuk előételként.
A receptet a ketkes.com együttműködésével közöltük.