Otthon készült

Csípősen is ellenállhatatlan a fűszeres sült krumpli

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2018. 07. 13. 17:57

Az a jó benne, hogy a fűszereket egyéni ízlés szerint is összeválogathatjuk.
Korábban a témában:

Kóstold meg, fűszerezd tetszés szerint és fedezd fel, hogy a sült burgonya milyen finom tud lenni, ha jól van elkészítve, csilivel kissé pikánsan! A Ketkes receptje mindent visz!

Hozzávalók

10 nagy burgonya, 2 tojásfehérje, őrölt csili, őrölt bazsalikom, fokhagymapor, só, bors, olívaolaj

Elkészítés

Hámozzuk meg a krumplit, majd mossuk meg és szeleteljük fel. A tojásfehérjét verjük fel és forgassuk bele a burgonyát, a fűszereket keverjük össze és szórjuk rá.

A burgonyát tegyük olívaolajjal kikent tepsibe. 220 fokos sütőben süssük 40 percig, közben 10 percenként forgassuk meg, hogy minden oldala ropogós legyen.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.