Otthon készült

Ilyen betlehemi jászolt még nem látott a világ

Párját ritkító remeket készített az olasz művész.

Salvatore Barino olasz művész alkotásaiban többnyire egyházi, vallási témák jelennek meg, méghozzá egészen egyedi módon. Ezeket a remekeket Facebook oldalán és Instagramján rendszeresen közzéteszi, a tetszésnyilvánítás pedig sosem marad el.

A karácsonyi ünnepek közeledtével Barino egészen káprázatos munkával lepte meg követőit: dióhéjba álmodta a betlehemi jászolt , melyhez kifogástalan kézügyesség szükségeltetett, de ezért a művésznek nem kell a szomszédba mennie. Arról sajnos nincs információ, hogy a jelenet megformálásához dióbelet vagy más anyagot használt-e Barino.

Az alábbi felvétel láttán nem is csodálkozunk azon, hogy a Facebookon már egymillió-kétszázezernél többen tekintették meg a “miniatűr csodát”, és hogy lájkokban és megosztásokban sincs hiány.

Altra piccola versione dei presepi in guscio di noce!#pittura #scultura #incisione #micropittura #microscultura #arte #artesacra#artebellezza #natività #nativitàartistica #santafamiglia #sacrafamiglia#micropaint #microsculpture #littlenativity #littlenativityscene #nativityscene#religiousart #religiousartwork #noceartistica #presepeguscionoce #presepe #presepeartistico #miniatura #miniature #artepresepiale #artepresepe #presepiando #guscidinoce

Közzétette: Salvatore Barino "riflessi d'Arte" – 2018. november 17., szombat

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik