Otthon készült
Bakonybél, 2018. április 08. 
A látogatókat medvehagymás ételkülönlegességekkel, lángossal várják a Tájház udvarán. 11. alkalommal került megrendezése a kétnapos Medvehagyma Napok Bakonybélben.
MTVA/Bizományosi: Farkas Melinda 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Íme legnépszerűbb magyar ételeink – Teszteljük, mennyire ismerjük őket!

Most kiderül, mennyire alaposan ismerjük a leghíresebb magyar fogásokat.
Korábban a témában:

Mindenkinek van kedvenc fogása, amit örömmel elfogyasztana minden egyes nap, anélkül, hogy megunná, és lehet ez jó kis pörköltféle, káposztás fogás vagy esetleg egy kedvelt édesség is. Szerencsére a magyar konyha népszerű fogásai igencsak finomak és változatosak, így akár otthon készítjük őket, akár étteremben kóstoljuk, biztosan számtalan kedvencünk akad közülük.

De vajon azt is tudjuk, pontosan hogy hívják ezeket az ételek és miből készülnek? Most letesztelhetjük ismereteinket, és kiderül, vajon hivatásos szakácsként is megállnánk-e a helyünket, netán akár az étteremséfi pozícióra is pályázhatnánk?

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Farkas Melinda

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.