Otthon készült

Pálinkából főz alkoholos fertőtlenítőt a csopaki polgármester

Ajándék pálinkáit főzi újra, és nyolcvan százalékos fertőtlenítő alkoholként ajándékozza oda a csopaki egészségügyi ellátóknak.
Korábban a témában:

Ambrus Tibor a Facebook-oldalán számolt be kezdeményezéséről elmondva azt, hogy 80%-os fertőtlenítő alkoholt készít az ajándék pálinkákból, amit gyógyszertárosoknak, orvosoknak ajánl fel – szúrta ki a posztot a Veol.

Nem a megszokott módon, de biztos, hogy jobban szolgálja egészségünket! Köszönöm mindenkinek, akitől kaptam a pálinkákat, pálinkafőzőt, mindenki hozzátette a magáét ehhez a nemes ügyhöz

– írta bejegyzésében, hozzátéve, hogy néhány üveggel azért félre tett, hogy ha véget ért a járvány, lehessen mivel koccintani.

Kiemelt kép: Facebook/Ambrus Tibor

Ha hiánycikk a kézfertőtlenítő, készítsd el magad
Csak néhány hozzávaló, és máris megvan a tökéletes fertőtlenítőszer.

Ilyen színes hajókat csak a máltai kikötőkben lehet látni

Luzzukat ringat Marsaxlokkban a tenger - ez a tökéletes regény-nyitómondatnak is beillő néhány szó valójában a máltai valóság egy csodaszép szelete. Ozirisz szeme, különleges hajóroncsok és színes vízi taxik engednek betekintést Málta kultúrájának egy olyan részébe, amiről méltatlanul kevés szó esik.

Csodás tengerparti élmények, újra! (x)

Málta egyik büszkesége, hogy természetes fürdővizeinek köszönhetően az EU a vízminőség szempontjából értékelt országok három legjobbja közé sorolta.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.