Otthon készült

Tálakba rendezték Sajtország mennyei ízeit

Tálakba rendezték Sajtország mennyei ízeit

A képek láttán nem meglepő, ha az ember legszívesebben belekóstolna a finomságokba.

A Sokszínű vidék éppen két éve látogatott el a Pest megyei Kartalra, ahol Beke Zita és párja, Baranyi Attila mesélte el vállalkozásuk történetét.

Ötezer forinttal vágtak bele néhány éve a nagy kalandba, Sajtország felépítésébe. Már akkor azt vallották – és ehhez tartják magukat ma is -, hogy az ízletes kézműves sajt a minőségi alapanyagnál kezdődik. Náluk ez a tehéntej, melyet a gazdaságukban tartott állatok “adományoznak” nekik.

A minőség mellett az elhivatottság, a pontosság, a higiénia és a kitartás is nagyon fontos, és ez mind visszaköszön a termékeinkben

– vallják Sajtország tulajdonosai, akik az elmúlt években arra törekedtek, hogy valami új és különleges mindig legyen sajtjaik között.

Kínálatukban érlelt, füstölt  és töltött parenyica sajtok, különleges kéregkezelt alpesi félkemény sajtok, friss gomolya sajtok, kolbásszal, sonkával vagy éppen csilivel ízesített különlegességek, sajtgombócok és krémsajtos rudak is megtalálhatók.

Zita és Attila a napokban tálakba rendezték Sajtország mennyei ízeit, és azokat ínycsiklandozó fotókon tették közkinccsé. A képek láttán nem meglepő, ha az ember legszívesebben belekóstolna a finomságokba.

 

bty

Fotók: Sajtország

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik