Íme a ropogós kovászolt káposzta titka

Teljesen benne van az az ízvilág, ami a kovászolt uborkában.
Kapcsolódó cikkek

Azt már sokan kívülről fújják, hogyan készíthető tökéletes kovászolt uborka, ám a másik nyári sláger, a kovászolt káposzta kevesebb nyilvánosságot kapott.

A jó kovászos uborka nem titkolózik
Kérdés, hogy van-e titka a jó koviubinak?

Most az Otthon ízei segítségével tesszük közzé Ágoston Fanni receptjét a kovászolt káposztáról, melyben teljesen benne van az az ízvilág, ami a kovászos uborkában. Ami külön is csábító, hogy jó roppanós marad és nem lágyul el. Íme a recept!

Hozzávalók

Elkészítése

Kiemelt kép: Ágoston Fanni/Otthon ízei.hu

Hódító útját járja a káposztával töltött ivádi uborka
A polgármester készített speciális szerkezetet a finomság elkészítéséhez.