Otthon készült

Meghódította Londont a sajtos-tejfölös lángos

wikimedia commons
wikimedia commons
A karácsonyi vásár slágere a magyar ínyencség.

Az Egyesült Királyság legnagyobb karácsonyi vására, a Winter Wonderland évek óta nagy népszerűségnek örvend. A különleges látványosságok, portékák és ízletesebbnél ízletesebb ételek között hírnevet szerzett magának a magyar lángos, írta a Ripost.

A Hyde Parkban található Winter Wonderland – azaz Téli Csodaország – 2007 óta várja a látogatókat, 2022-ben második lett a világ 10 legjobb karácsonyi vására között.

A Daily Star újságírója, Sophie Foster kalauzolja végig a cikkben az olvasót a különleges helyszínen, ami hagyományos kézműves standokat, vidámparkba illő játékokat, valamint bőséges étel- és italválasztékot kínál.

Akik szeretik a tradicionális német piaci ételeket, bőséggel találnak különböző sült kolbászokat a standokon, de lehet kapni sajttal és savanyú káposztával töltött hotdogot is. Foster a cikkében külön figyelmet szentel a magyar lángosnak.

Imádtam a hagyományos magyaros lángost is, ami egy forró sült tészta tejföllel és sajttal, mint egy pihe-puha pizza. Nagyon finom, ha látod, mindenképpen próbáld ki

– írja.

Forster a lángos után az Eurocoastert ajánlja, ami egy hajmeresztő hullámvasút.

Kapcsolódó
Ötven éve ennyibe került egy sima lángos
Egészen hihetetlennek tűnik a mai árakhoz viszonyítva.
Olvasói sztorik